Despre noi

 | Despre Noi

Complex la Perla este situat pe litoralul Marii Negre într-o zona liniștită dintre statiunile Eforie Nord și Eforie Sud, la câteva minute de mers pe jos de centrul statiunii și 200 m de plaja Lacului Techirghiol pentru cei interesati de o cura balneara cu namol.

Complexul nostru dispune de 7 vile (sticla, metal) total 36 de camere dintre care 8 camere duble standard ( V1,V2), 16 camere cu o suprafața de 40 m2 (V3,V4,V5,V6) și 4 apartamente formate dintr-un dormitor, living și o mini bucătărie neutilata cu vesela. V ila de piatra Cancicov având 12 camere duble standard. 

Vilele 1-6 dispun și de o terasa iar fiecare camera în funcție de poziția acesteia are vedere la mare, la grădina, la curte și la lac. V2,V4 au vedere partiala către plaja, iar V7 vedere strada și lac. Vila Cancicov dispune de 4 camere cu balcon și 2 camere mansarda. Vederea tutoror camerelor din acesta vila este către mare, plaja , curte și strada. Pasind în Complex veți pătrunde într-un ambient modern unde armonia culorilor și eleganta cu care a fost amenajata aceasta contructie este strâns legată de grija permanenta pentru confortul oaspetilor și zâmbetul cald al echipei de la Complex.

– Vilele 1 și 2 constau în marirea numarului de camere de la 4 la 8 având fiecare 20 m2 camere duble standard cu vedere fiecare la mare și dispunand în continuare de terasa.

 

Plaja lacului Techirghiol este la 200 m distanta, pentru cei interesati de o cura balneara cu namol de Techirghiol. Camera in Vila Cancicov (20mp): pat dublu, baie cu cabina de dus, Tv, frigider, aer conditionat, doar 2 camere cu balcon. Camera in vile 1-7 (45mp): pat matrimonial , baie cu cabina de dus, aer conditionat, terasa, tv, frigider/minibar, uscator de par, etc.

Potentialul balneo-climatologic al zonei permite tratarea bolilor degenerative (spondiloza cervicala, dorsala sau lombara), a bolilor inflamatorii (spondiloza reumatica si poliartrita), a celor reumatismale diartritice (tendinita, tendomiozita, periartrita scapulohumerala), a bolilor sistemului nervos periferic ( paralizie posttraumatismala si pareza membrelor, sechele ale poliomielitei), a bolilor dermatologice, respiratorii si ginecologice (insuficienta ovariana, cervicita cronica, sterilitate secundara etc.), crestere deficienta la copii, rahitism, decalcifiere, anemie secundara etc.

Statiunea Eforie Nord dispune de doua baze de tratament :una conectata la reteaua de hoteluri Meduza, Delfinul si Steaua de Mare, cealalta la Clinica GRAND -120 de locuri-a Institutului de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala. Exista aici numeroase instalatii pentru bai calde in cada si bazin, cu apa sarata concentrata provenind din Lacul Techirghiol, pentru impachetari cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna si gimnastica medicala.

| FACILITATI DISPONIBILE:
 
baie proprie (cabina de dus) iar camerele 2 și 4 cada.
aer condiționat
tv
internet wireless
frigider
feon
terase,balcoane
parcare gratuita supravegheata video
paza
loc de joaca pentru copii